Coaching

Samtalen vil tage afsæt i en konkret problemstilling eller et tema fra dit liv, du ønsker at få sparring på. Det handler om at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil og hvad der forhindrer dig i at opnå det.  Jeg vil gennem de spørgsmål, jeg stiller dig, hjælpe dig til en dybere refleksion og større bevidsthed, så du bedre kan træffe de valg, som er rigtige for dig.

En stor del af at ændre på noget i dit liv handler om at turde, – turde bryde med gamle mønstre. Coachingen kan hjælpe dig med at bryde dine gamle mønstre og få mod på at komme ud af din komfortzone. Det kan være at du i bliver et arbejde du ikke er glad for eller sidder fast i en livssituation du ikke tør bryde ud af. I min verden lader vi i alt for høj grad vores identitet bestemme af et bestemt arbejde eller en meget snæver vej. Min opgave som coach handler om at hjælpe dig til at opdage og udnytte dit fulde potentiale og tage ansvar for, hvad du vil med dit liv. Jeg glæder mig til at se dig og hjælpe dig igennem din proces, så du kan opdage og udleve det liv, du drømmer om.


Behandling af de psykologiske udfordringer, der kan opstå i forbindelse med somatisk sygdom

Jeg har, inden jeg blev psykoterapeut arbejdet mange år som special sygeplejerske inden for både diabetes og akut kritiske sygedomme herunder psykiatriske lidelser og livstruende somatiske sygedomme.

Jeg har stor erfaring med at være med mennesker, der er ramt af frygt og smerte og med behandlingen af de psykologiske problematikker, som kan følge både patienter og pårørende, når kronisk og alvorlig sygdom rammer. Jeg har ligeledes en generel bred viden og erfaring inden for sygdomme, deres behandling, behandlingssystemets rolle og hvad det kan kræve og betyde at blive patient og pårørende.

Individuel terapi
En time (60 min.) koster 900 kr.

Parterapi
90 min. koster kr. 1100
Første parterapi til 900 kr.
4500 kr. for klippekort til 5 parterapier

Gruppesupervision
For en mindre gruppe af halvanden time (90 min.) koster 1.500 kr.
Prisen afhænger af antallet.

Coaching
En time (60 min.) koster 900 kr.