Parterapi

I forelskelsesfasen hersker de gode intentioner om at ville hinanden det bedste og se hinanden blomstre. Siden kan konflikter i parforholdet hindre os i at leve det liv, vi ønsker. Parforholdskonflikter kan også opstå som følge af vores egne uløste konflikter, som vi prøver at undgå. I stedet bliver vi optaget af, at der er noget forkert ved partneren og får projekter på den andens vegne, hvor vi kan komme til at tænke, at hvis bare vi kunne fikse det irriterende og forkerte hos den anden, så bliver alting godt. Det er ofte her, at parforholdet kan blive smerteligt og sidde fast i en hårdknude. Her kan det være hjælpsomt at få støtte og nærvær fra en professionel til at nå hinanden. Jeg vil gerne hjælpe jer med at sætte ord på emner og følelser, der kan være svære for jer at tale om. Jeg er af den overbevisning, at det er bedre at tage problemerne i opløbet end at vente til, at problemerne skaber større og større afstand, kører i ring og i sidste konsekvens udmagrer kærligheden. Jeg vil gerne sørge for et trygt rum, hvor I kan få hjælp til at vise jeres sårbarhed og finde ind til hinanden og i bedste fald komme styrket ud af jeres konflikt.

Det sker ved:

  • At hjælpe jer med at have en mere åben og fri samtale, og dermed give plads til at I ser og virkelig lytter til hinanden.
  • At få hjælp til at få øje på jeres blinde pletter
  • At få større selvindsigt og indsigt i jeres partner
  • At styrke kontakten mellem jer og skabe større nærvær
  • At turde stå ved egne følelser.

Hvis I, eller én af jer, overvejer skilsmisse, kan parterapi være en helt afgørende hjælp til:

  • At finde ud af, om I har mulighed for sammen at bearbejde gamle og aktuelle smerter og sår
  • At mærke om I har lyst, vilje og mod til at forsøge at genfinde kærligheden og fortsætte livet sammen.
  • Hvis I beslutter jer for skilsmisse, kan parterapi hjælpe til, at skilsmissen kan foregå med respekt for den anden og give mulighed for fortsat forbindelse og måske venskab.

De fleste par har brug for at komme til parsamtale flere gange og nogle vælger efterfølgende at komme til parterapi i fredstid en til to gange om året.

I er velkommen til at kontakte mig, hvis I har spørgsmål eller overvejelser inden I træffer beslutningen om at starte et forløb.

Den første samtale er til halv pris og efterfølgende er der rabat på 20 % hvis I køber 5 eller 10 samtaler.

Individuel terapi
En time (60 min.) koster 600 kr.

Parterapi
90 min. koster kr. 1000

Gruppesupervision
For en mindre gruppe af halvanden time (90 min.) koster 1.500 kr.
Prisen afhænger af antallet.

Coaching
En time (60 min.) koster 600 kr.

Eksistentiel samtale
En time (60 min.) koster 600 kr.